onsdag, mars 11, 2009

Ett litet inlägg,,,,

Ska bara snabbt lägga in några nya bilder på köket och uppdatera läget lite innan jag åker till Skåne för att jobba!
Köket börjar få sin helhet nu iaf och vi är verkligen jätte nöjda!!! Vi väntar bara på att fläkten ska komma och när vi fått upp den så är det klart eller iaf det är BARA städningen kvar :) Jimmy har satt dit diskhon och spishällen nu i helgen som varit och i måndags och tisdags har J och M varit ute och spacklat och slipat alla väggar och tak som var kvar så idag tror jag att det är sista gången det behöver göras sen ska det målas och tapetseras! Köket kommer dom nog att tapetsera ikväll :)


Alla handtagen på plats...

Diskhon och spishällen på plats!
Gasolhäll blev det....




I söndags var Asse (världens bästa bonus pappa) ute och hjälpte J, han fick på sin lott att bära in pellets som vi fick levererat i slutet av förra veckan... Han har burit ner hur många säckar som helst och staplat upp så fint i källaren + att han har städat upp där nere oxå! Blev jättefint det såg ut som hej kom och hjälp mig innan nämligen! Ja så nu kör vi med pelletsbrännare och det funkar iaf ännu så länge väldigt bra, skönt att slippa hålla på med ved! Detta sköter ju sig självt i stort sätt...


Pelletsbrännaren installerad
Asse har staplat massa säckar, det går in fler!!
När kommer du nästa gång Asse?? ;D




I går var vi och köpte kakel till köket och det ska J:s pappa komma och sätta nu på torsdag. Ja fy tusan nu börjar det verkligen närma sig och det känns som att det är hur mkt som helst kvar att göra, tack ALLA som hjälper oss utan er hade vi inte kunnat flytta in om drygt 2 v!!!!!! Vi har bestämt att flyttlasset går fredagen den 27/3 och sen ska våran lägenhet städas och söndagen den 29/3 kl 11 ar vi bokat bes av lägenheten och förhoppningsvis slänger vi nycklarna i handen på henne och sticker till VÅRAT HUS!!!! Ska bli helt underbart att äntligen få komma dit på riktigt och bäst av allt att få vara tillsammans alla 3 om kvällarna!!! Eller iaf några kvällar, jag ska börja träna som f-n rent ut sagt så några kvällar lär väl gå till det med :D

Jo just det... Golvet i hallen är lagt nu oxå, det blev oxå jättebra! På torsdag kommer elektrikern och kopplar in alla spottarna i taket på toan så när det är gjord ska fogarna fyllas i lite och sen ska ALL inredning som är kvar upp på väggarna!!



Är svårt att se den rätta färgen här på bilden
och det är ju lite dammigt så det blir ju bättre
än detta när vi väl flyttat in!!




Lilla gumma då.... Ja hon har varit lite sjuk, fick magsjuka natten mellan to och fr men hon var duktig och klarade det bra och som väl var blev hon pigg rätt fort igen. Hon har även börjat få massa fler tänder! Har stått stilla på 4 nu ett bra tag men nu har hon plötsligt 6 och någon till på G upp!! Hon är så rolig nu när hon e lite äldre, hon förstår ju verkligen mer än man tror och älskar att få hjälpa till och hämta saker eller plocka upp ur kassarna när man handlat osv :) Min lilla älskling!!
nu ska jag dona lite innan jag blir upphämtad inför Skåne resan! Ha det så bra och skriv gärna en kommentar det är alltid lika kul och uppskattat!!

KRAM!!

3 kommentarer:

Emma sa...

det blir ett kanon kök:) ser fram emot många koppar te i det. Skönt att lilla vännen är bra nu aldrig kul att vara sjuk.

Ha det fint i skåne

Kram

Anonym sa...

Min gamla kropp värker ännu.....

Anonym sa...

Hej. Vad fint köket blir, ni kämpar o sliter o är så duktiga så! Kommer förbi o kikar in när ni är klara, sen får det bli fika på vårat favvis ställe snart tycker jag. Kram Karin