söndag, februari 08, 2009

Idag är ingen vanlig dag......




....idag är Agnes födelsedag, hurra, hurra, huuuuurrrrraaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Japp så är det och GUD va tiden har gått fort!!! Hela helgen har varit full med kalas och allt vad det innebär! Vi har ätit massor av kakor och tårta och Agi har fått jätte mycket fina presenter, hon ville att jag skulle skriva ett STORT tack till alla som varit här och firat henne :) Det har tagit på krafterna att ha så mycket kalas så nu ligger hon och Pappsen och sover och har gjort det sedan kl 20,30... Det behöver dom!
Förutom en helg späckad med kalas och onyttigheter så har min kära Sambo och hans underbara vänner Matte och Mike varit i huset hela lördagen och då menar jag verkligen HELA lördagen, Jimmy åkte och hämtade dom kl 09,00 och han var här hemma igen vid 00,45 typ... Men shit vad dom hann med mycket!! J monterade dit vår nya ytterdörr vilket tog en jäkla tid för han var tydligen tvungen att kapa en bit av det befintliga dörrhålet för den nya dörren va lite större och motorsågen han hade började bli lite klen så han fick sticka in till stan och köpa en ny mitt i allt... Men klart blev det och fint oxå :D

Så här såg dörren ut innan bytet...

......och så här fint blev det efter! :D
Och så här ser det ut utifrån, tänk med röd träpanel!!



Mike och Matte fixade hela vårat tak i köket så nu är det hur fint som helst med vitlaserad träpanel :D Det blev oxå kanonnyggt!!!!
Före våra proffsiga hantverkare tagit tag i det...
...och efter, lite svårt att se färgen i detta ljuset..
oxå de proffsiga!
Sedan hade Mike spacklat lite i taket på toan och alla väggarna i köket + att han börjat lite i gäst/datarummet och dra upp spikar ur golvet, ska ju slipa alla golven nästa helg! J och Matte reglade och satte väggar i hallen så nu tror jag det är till att börja gipsa där.
Mike i full gång med att spackla.
Jimmy och Matte försöker få lasern på rätt plats!
För övrigt så är badrummet i stort sett klart nu oxå, Patrik har lagt allt golv och fogat det och väggarna så nu ska han bara silikona oxå. På torsdag kommer vvs:aren och ska koppla vattnet till toastolen mm så tills dess måste taket vara klart och förmodligen har vi fått upp handfatet tills dess oxå (konstigt att jag skriver vi för jag gör ju aldrig något men, men...)

Golvet på plats och allt e fogat och klart nu
måste vi bara städa oxå så man ser att det
är vitt och brunt :)

I em när alla gästerna åkt hem så packade vi in en trött Agnes i bilen och körde till Ikea, skulle egentligen dit i morgon men fick tid till det idag så vi passade på att få det gjort med en gång! Japp sagt och gjort, snabbt in och direkt till köksavdelningen där väntade mormor och Asse som tog med sig Agi och åt så vi fick sitta ifred med killen från IKEA som hjälpte oss. Det gick väldigt bra och känns jätteskönt att det är beställt och klart, vi valde luckan som heter Ståt som ni kan kolla på IKEA:s hemsida och vi valde att ta alla vitvarorna där oxå så har man allt från samma ställe. Det blev då gasolhäll, inbyggd varmluftsugn, inbyggd micro, inbyggd kyl, frys och diskmaskin, en stor ho med liten avrinningsyta och en svart blandare! Hällen, micron och ugnen är rostfritt/svart och kyl, frys och diskmaskin är täckta med vanliga luckor (Ståt) Det kommer bli SÅ fiiiiiint!!!!! Köket kommer nog runt vecka 9 så då händer det ännu mer!!


Patrik och Mike hann med en lite paus oxå
innan Jimmy kom med piskan igen ;)


Ja det var nog allt för idag men ska försöka uppdatera lite mer i veckan! God natt och sov så gott!
KRAM!

1 kommentar:

Anonym sa...

De e riktigt duktiga grabbar som jobbar i huset!
// Sandra