måndag, februari 02, 2009

Fy för influensa!!!!

Nu har jag legat sjuk hela förra veckan med hög feber, ont i kroppen, snuvig och hostig som in i .... Så nu får ni faktiskt godta min ursäkt till varför jag inte skrivit på länge.... Både Agi och jag har varit sjuka men som tur är har J klarat sig, ännu iaf! Peppar, peppar ta i trä!!!!! Agnes har oxå haft hög feber och hosta så nu äter hon sin 2:a kur med antibiotika för hon hade öroninflammation oxå! Men nu är vi iaf på bättring men det tar ju sin tid....
Med tanke på veckan som varit har jag inte varit ute i huset på hela veckan men i em ska vi dit en sväng :) P som ska kakla åt oss har varit ute i veckan och gjort lite förarbete så idag har han börjat kakla!! Ska bli SÅ kul och få se hur det blir när det kommit upp lite på väggarna :D När J jobbat klart ska vi försöka åka och köpa toastol och några blandare till dusch, badkar och handfat, inte så lätt att välja faktiskt! I fredags var J och Mike ute i huset och jobbade som bara denn, kom hem kl 02,45 och sen satt dom sviterna kvar i jimmy hela helgen! Blev inte mer än en liten stund på lördagen för hans del sen har han inte varit där mer men han behövde verkligen vila!
I lördags hade Farfar sin försenade 80-års fest, j fick gå dit ensam för Agi och Jag var ju dåliga så vi tittade bort en sväng lite senare på kvällen. En riktigt trevlig fest med massa god mat och dryck (kanske var sviterna av drycken som gjorde att jimmy inte orkade med nåt på söndagen, delvis iaf)
Kommer skriva mer nu i dagarna och även lägga in bilder på hur det blir med kakel och klinker :D När man bara står och tittar på rummet nu när alla väggar är uppe och gipsade så känns badrummet så litet.... Hoppas det inte känns ännu mindre när kaklet kommer upp!


Nä nu e det dags att göra sig färdig så vi kan åka så fort J kommer hem! Ha en bra dag och kram på er alla!
På tal om något annat så tänk att om bara 6 dagar blir våran lilla tjej hela 1 år!!!!! Vart tog den tiden vägen då????
Förberett badrum inför kakling!

Inga kommentarer: